Lund spurtar!

Inte nog med att Lund vunnit ESC (för all del via Måns Zelmerlöw), Lund har också blivit utsedd till årets bästa Fairtrade City i Sverige. Jag har fått det roliga uppdraget att göra affischer och bussreklam, så snart ser du affischen ovan och två andra motiv på Lunds bussar.

Det är lyxigt att jobba med affischformat och jag har även uppdrag för Hälsoträdgården i Kristianstad att göra affischer för dem. Besök gärna denna fina trädgård. Den ligger i Tivoliparken, ett stenkast från Vattenriket och Whites snygga träpaviljong.

Ett annat roligt uppdrag är att förstärka den grafiska profilen för Lunds strategiska miljösatsning, LundaEko. Med hjälp av Illustrationer från Jutta Falkengren och foto från Kennet Ruona arbetar jag med foldrar, rollups, flaggor och broschyrer.

Två nummer av STAD har jag samproducerat med Spektra under våren. Jag blir alltid lika glad när jag får ta del av redaktionens höga ambition och läsvärda artiklar. Det ger en så bra skjuts in i formgivningen av tidningen.

Mölle Mat med mera heter en restaurang och butik i Mölle som öppnat nu i vår. Jag har gjort logga, skyltar, visitkort och mallar. Jag ser fram emot att besöka restaurangen och äta från den lockande menyn. Extra kul är att det är skräddarmästare Annika Hickery som är en av initiativtagarna. Vi delade lokal i mitten av 90-talet och har fortsatt ha kontakt och samarbete sedan dess. Jag önskar henne varmt lycka till med Mölle Mat med mera.

Internationella Miljöinstitutet, iiiee, är en trevlig kund som jag utför löpande grafiska arbeten till. Det är en bra mix av rapporter, rollups, webbpuffar, skyltar och inbjudningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *