Men vänta nu… det luktar ju vår ute!

Jag gick ut för att ta mig en nypa luft efter att jag skickat iväg ett stort jobb. Möttes av flera grader varmare i luften än i morse, fullt av utslagna snödroppar på gården och människor utan vantar. Och det luktade jord och vår ute. Jag satte mig på uteserveringen på stadsbiblioteket för att vända näsan mot solen några minuter. Men missade att det satt ett gäng med amerikanska tjejer precis bredvid. Efter några minuter av hur fantastiskt det var att Starbuck’s öppnat på stationen i Malmö, och att de då äntligen skulle kunna få lite gott kaffe i Sverige, och att de verkligen visste hur man skulle göra bra business fick jag nog. Tur att det finns hörlurar ibland. Och bra musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *